Surf ketting

In films zie je ze best vaak op je scherm verschijnen. Die coole surfers die niks anders lijken te doen dan surfen. Deze zien er vaak goed uit en zijn alleen daarom al een feest om naar te kijken, maar ze hebben vaak ook bepaalde accessoires. Zo dragen ze natuurlijk altijd een surfbord bij zich, maar hebben ze ook vaak een ketting om. Deze surf kettingen zijn bijvoorbeeld kettingen met een haaientand eraan, of een ketting met zeeglas. Als je je misschien weleens afvraagt of jij dat soort surf kettingen ook kunt kopen, maar je nog niet had gevonden waar dat dan zou zijn, dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt bij ons terecht voor al je surf kettingen en meer. Zo verkopen wij haaientandkettingen, druppelkettingen, kettingen van zeeglas, wanderkettingen, oceaankettingen en pendant kettingen. Maar naast voor een surf of haaientand ketting, kun je ook bij ons terecht voor T-shirts en sweaters en accessoires als mokken, tassen en petten of mutsen.

Bekijk alle producten

 

Wat voor soorten surf kettingen hebben wij te koop?

Zoals net al verteld hebben we veel verschillende surf kettingen waar je uit kunt kiezen. Een pendant ketting is een ketting waar je zelf zand van je favoriete zand in kunt doen. Zo kun je de herinneringen en avonturen die je daar hebt beleefd voor altijd bij je dragen. Een haaientand ketting is een ketting met een mooie gouden of zilveren haaientand. Dit kan voor jou misschien symbool staan voor kracht of iets anders. Een ketting van zeeglas is altijd erg mooi, omdat zeeglas in die mooie blauwe en groene kleuren voorkomt. Je zult dan ook zeker weten opvallen als je deze ketting draagt. Een druppelketting is een ketting met een edelsteen. Voorbeelden van edelstenen die wij in onze kettingen gebruiken zijn onyx, aquamarijn en labradoriet. Deze edelsteentjes hebben een prachtige, heldere kleur en zijn perfect voor jouw surf ketting.

Shop nu

 

Surf ketting surfplank zilver hangertje

 

 

Waarom zou je een surf ketting bij ons kopen?

Afgezien van het feit dat een surf ketting gewoon supertof is, kan een ketting ook echt iets voor jou betekenen. Zeker de pendant kettingen die wij verkopen, kunnen echt een emotionele waarde gaan hebben voor jou. Het feit dat deze surf kettingen jou in staat stellen om die avonturen met je mee te dragen is iets wat van onschatbare waarde kan zijn. Ook onze andere surf kettingen kunnen je daarbij helpen. Hoewel deze surf kettingen geen pendant hebben waar je echt iets in kunt doen, kun je hier alsnog vele avonturen mee beleven. Deze surf kettingen worden dan vanzelf een soort herinnering van al deze, die je voor eeuwig bij je kunt blijven dragen.

Bekijk alle producten