Pendant ketting

We hebben allemaal wel een paar herinneringen waar we graag aan terug denken. Dat kunnen bijvoorbeeld herinneringen zijn aan die ene vakantie waar je hebt leren surfen, of herinneringen aan je kindertijd. Misschien ging je bijvoorbeeld wel altijd naar hetzelfde strand en is dat echt het beste strand ooit. Om de herinnering aan zo’n strand of plek nog levender te houden kun je iets fysieks meenemen van die plek. Hierdoor heb je niet alleen de herinneringen aan die tijd, maar ook een fysieke reminder van het plezier en de avonturen die je daar hebt beleefd. Van een strand kun je bijvoorbeeld een beetje zand meenemen. Dit is alleen niet heel makkelijk te bewaren, en al helemaal niet op een aantrekkelijke manier, maar dat is precies waar pendant kettingen voor gemaakt zijn.

Bekijk alle producten

 

Wat is een pendant ketting?

Een pendant ketting is eigenlijk een normale ketting met een pendant. In de pendant kun je het zand bewaren en dus ook voor altijd bij je dragen. Verder hebben onze pendant kettingen ook nog een bedeltje aan de ketting hangen. Dit is bijvoorbeeld een palmboompje, een surfbord of een haaientand. Je kunt dus bijvoorbeeld een haaientand ketting krijgen met een pendant eraan. Een pendant ketting is dus perfect voor mensen die zoeken naar een manier om een herinnering ietsje tastbaarder te maken en deze voor altijd mee te kunnen dragen.

Shop nu

 

Pendant ketting beachpendant-vierkant-goud-snake

 

 

Waarom zou je een pendant ketting willen?

Zoals al even is verteld, is een pendant ketting een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat de herinneringen van een bepaalde plek niet langzaam vervagen. Doordat je een fysieke reminder hebt van het strand, komen de herinneringen vaak vanzelf terug. Naast het feit dat een pendant ketting er dus voor zorgt dat je deze herinneringen bij je kunt dragen, vinden wij de pendant kettingen die wij verkopen er ook gewoon heel erg goed uitzien. De pendants zien er mooi uit en de bedeltjes die je erbij kunt kopen zijn allemaal in verschillende vormen en kleuren te krijgen. Zo zit er dus voor iedereen wel iets tussen wat diegene leuk vindt.

Wat kun je naast pendant kettingen bij ons kopen?

Wij verkopen ook veel andere soorten kettingen. Zoek je misschien een ketting met zeeglas? Die hebben wij voor jou. Wellicht zoek je juist een druppelketting in een mooie kleur, ook dan hebben wij precies wat je zoekt. Maar ook T-shirts, sweaters en accessoires kun je bij ons kopen. Zo ben jij straks helemaal voorbereid op je volgende avontuur.

 

Bekijk alle producten