Wekom bij Laguna Treasures

 

Hoi, ik ben Leonie, eigenaar van Laguna Treasures. Met een voorliefde voor surfen en kitesurfen reis ik met mijn Volkswagen T2 van strand naar strand. Altijd op zoek naar de mooiste plekjes, de beste golven en de gezelligste barretjes.

“I’am happy anywhere
I can see the ocean.”
about me-leonie

Tijdens deze roadtrips verzamelde ik stenen, schelpen en potjes zand als aandenken aan mijn reizen. Zo ontstond het idee om een sieraad te ontwerpen, waarmee ik mijn favoriete strand altijd bij me kon dragen. Een sieraad waarin ik mijn mooiste ervaringen, coolste avonturen en dierbaarste herinneringen kon opslaan. Het idee van The Laguna Beach Pendant was geboren! Met mijn achtergrond als art-director besloot ik in 2021 dit nieuwe avontuur aan te gaan; Mijn eigen surfy lifestyle merk op de markt brengen met de Beach Pendant als key-product.

Mijn favoriete strand? Byron Bay, Australië. Daar nam ik mijn eerste surflessen. Ik reisde rond in een gehuurde campervan samen met een vriendin. We genoten na het surfen van een biertje en de leukste live muziek bij de Railway Friendly Bar. En we bouwden nachtelijke kampvuurtjes op het strand met nieuwe vrienden. Iedere dag een nieuw avontuur en het ultieme gevoel van vrijheid!

Mijn eerste collectie staat nu online en deze wordt in de loop van het jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen en designs. Laguna Treasures is een nieuw merk en continue bezig met het optimaliseren van alles wat we doen. Dus ik hoor graag jouw feedback. Alvast bedankt!

Aloha!

Leonie Vos