Laguna Beach

About Laguna Treasures

Laguna Treasures is een sieraden- en fashionmerk voor treasure hunters en wave riders. Alles wat wij ontwerpen is geïnspireerd op het strand, de oceaan en de surf lifestyle. Onze collecties zijn gemaakt om er de mooiste avonturen mee te beleven en vast te leggen. We hopen iedereen te inspireren om nog meer van de natuur te genieten en mooie momenten te koesteren.

ONTWORPEN IN ROTTERDAM
Laguna Treasures sieraden zijn ontworpen in Rotterdam en worden in kleine aantallen op een eerlijke manier in Azië door lokale juweliers geproduceerd. Onze sieraden worden geproduceerd met inachtneming van de Amorfi handelsvoorwaarden en regelgeving. Met behulp van certificeringen, factory audits, een code of conduct en CSR policies, verzekeren we je van verantwoord geproduceerde sieraden. Onze textielleverancier is lid van de Fairwear Foundation en voorloper op het gebied van duurzame productie.

De Laguna Beach Pendant

Met de Laguna Beach Pendant willen wij jou je mooiste momenten, coolste avonturen en meest bijzondere ontmoetingen laten herbeleven. Van het strand waar je het gezelligste kampvuur beleefde en je jouw beste golf pakte, tot de plek waar je opgroeide of je partner ontmoette. Vul de Laguna Beach Pendant met zand van jouw favoriete strand en draag het waar je ook gaat. Zo blijf je altijd verbonden met jouw favoriete plek en herinnering.

Je kan jouw Laguna Beach Pendant helemaal zelf samenstellen met een bedel en ketting naar keuze. Door de Beach Pendant te vullen met zand krijgt het een unieke uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van golden beach zand, zwart lavazand of hagelwit zand?

The Laguna Beach Pendant is leuk voor jezelf maar ook zeker mooi om cadeau te geven aan een vriendin die een droomreis gaat maken, een collega die gek is van Ibiza of aan je surfmaatje.

Inspiratie nodig waar of wanneer je Laguna Beach Pendant te vullen? Bekijk de momenten pagina.

about-laguna treasures