Haaientand ketting

Misschien heb je er weleens eentje gevonden op het strand, of heb je er een keertje een gekocht in een winkel. Haaientanden zijn gewoon erg tof. Om te bedenken dat dat ooit een tand was van zo’n groot en krachtig beest als een haai, is soms nauwelijks te bevatten. Het is dan ook niet gek dat mensen hiervan mooie sieraden maken. Zo worden er soms oorbellen van gemaakt, maar vaker nog kun je haaientand kettingen kopen. Deze kun je dus ook bij ons krijgen. Hoe vet is het immers om met een haaientand ketting rond te kunnen lopen?

Bekijk alle producten

 

Wat is er zo tof aan een haaientand ketting?

Voor ons is het tofste aan een haaientand ketting het verhaal erachter. Haaien blijven namelijk gewoon ongelooflijk toffe dieren. Als je dan in staat bent om een stukje van zo’n haai aan een ketting te kunnen hangen, is dat naar onze mening dus supertof. Verder zijn haaientanden helemaal niet zo heel erg opvallend. Je kunt een haaientand ketting dus vrijwel altijd dragen, zonder dat het heel erg opvalt. Als je liever niet ongelooflijk veel geld uitgeeft aan edelstenen voor je sieraden, of je edelstenen misschien helemaal niet zo mooi vindt, dan zijn haaientand kettingen misschien wel een goede optie voor jou. Als laatste is het natuurlijk een soort teken van kracht.

Shop nu

Haaientand ketting Haaientand ketting

 

 

Wat voor kettingen verkopen we naast haaientandkettingen?

Natuurlijk verkopen we nog veel meer dan alleen haaientandkettingen. Zo kun je bij ons ook pendant kettingen en surf kettingen krijgen. Een pendant ketting is een speciaal soort ketting waar je zelf ook iets aan toe kunt voegen. Misschien heb je bijvoorbeeld een favoriet strand, of ben je een keer op vakantie geweest naar een tropisch eiland. Dit zijn herinneringen waar je met veel liefde op terugkijkt. Het zou ons ook niks verbazen als je daar dan wat zand van het strand hebt meegenomen. Dat zand kun je in een pendant ketting doen. Zo draag je het zand en die herinneringen voor altijd bij je en heb je nog een hele mooie ketting ook.

Verkopen we ook nog andere spullen dan kettingen?

Jazeker! Hoewel wij groot fan zijn van kettingen en je dus vele soorten kettingen bij ons zal vinden, waaronder haaientandkettingen, pendant kettingen en druppelkettingen, hebben we ook andere producten. Zo zijn er ook enkele T-shirts en sweaters te vinden. Maar ook mokken, tassen en petten of mutsen kun je gemakkelijk bij ons bestellen. Hopelijk vind je iets wat je tof vindt.

Bekijk alle producten